Micimackós micimackó játék 21
Micimackós micimackó játékok
4.5
A legjobb játékok nyitó oldala, mert játszani mindenkor és mindenhol jó!
 
A Micimackó könyv és ezzel a Micimackós Micimackó játékok alapját a Milne által korábban megírt és kiadott, Milne és fia kalandjain alapuló rövid történetek adták. Robin 1921.08.21-én kapott egy játékmacit apjától, amit Edwardként nevezett el. A kisfiú és a játék mackó elválaszthatatlanok voltak. 5 éves korában Robin látogatást tett a londoni állatkertben, és ott annyira megtetszett neki a Winnie nevű feketemedve, hogy saját maciját is átnevezte. Játszani mindig kell!
  Ezek a flash játékok online a böngészőben telepítés nélkül játszhatóak. Ahogy betöltődik már kezdődhet is a szórakozás, huszonegy a huszonegyedik ahol biztosan nem csalódsz!
A Micimackó könyv és ezzel a Micimackós Micimackó játékok alapját a Milne által korábban megírt és kiadott, Milne és fia kalandjain alapuló rövid történetek adták. Robin 1921.08.21-én kapott egy játékmacit apjától, amit Edwardként nevezett el. A kisfiú és a játék mackó elválaszthatatlanok voltak. 5 éves korában Robin látogatást tett a londoni állatkertben, és ott annyira megtetszett neki a Winnie nevű feketemedve, hogy saját maciját is átnevezte.
Ahogy megjelink már indulhat is az online ingyen Micimackós micimackó játék, huszonegy a huszonegyedik ahol biztosan nem csalódsz!